Ny Dunderly-bok

Vi gleder oss over at våre kompanjonger har sendt en ny Dunderly-roman i trykken. Fabelfjord har produsert en liten teaser for boka som lanseres senere denne måneden (oktober 2014). Bli nærmere kjent med boken "Raggmonsteret". Under får du høre forfatter Endre Lund Eriksens introduksjon til boken - bildelagt med Endre Skandfers stemningsfulle illustrasjoner.

Foto: Arthur Arnesen
Klipp: Thea Matland, Fabelfjord
Boka utgis av Gan Aschehoug


"Det er sensommer i Dunderly. Modika og Bulder og de andre monstrene fryder seg med bading, klatring i trær og endeløse ekspedisjoner i skogen. Sent en kveld, mens Buster leser spøkelseshistorier, ringer det i bjella og alle gjemmer seg, slik at de kan få heisen opp. Men når heisen kommer, er den helt tom.
På kvelden går Modika, Bulder og Lex ut for å tisse, og Lex synes han hører noe luske i buskene. Det gjør egentlig Modika også, men for ikke å skremme Lex, sier hun ingenting.
Morgenen etter våkner monstrene opp til et sjokk: Lex er borte!
Slik åpner den andre romanen i Dunderly-universet. Bli med på en ny og forrykende spennende historie om monstrene. Denne gang står mye på spill, og mange settes på prøve …"