Vignett til ny NRK-serie

På oppdrag fra Globus Media har Fabelfjord laget vignetten til den nye serien om skijentene som starter på NRK første nyttårsdag.

I «Verdens beste skijenter»  har et kamerateam fulgt alle de 11 jentene på landslaget fra juni 2014 fram til nyåret 2015, da de får vite hvem som er tatt ut til Ski-VM i Falun. I serien får vi bli med dem på trening, på samlinger og i privatlivet med familie og venner. I første episode får vi bl.a. vite hva laget gjorde for å reise seg etter VM i Liberec i 2009, som ble en nedtur av de sjeldne. Etter mesterskapet tok de grep, og siden har de vært suverene.

Første episode vises torsdag 1. januar 2015 på NRK 1 kl. 21.05

Vi takker Globus Media så masse for oppdraget!

Fabelfjords team:
Idè og design: Endre Skandfer
Animasjon: Isak Gjertsen