Vi har gleden av å starte det nye året med en blodfersk kortfilm fra Fabelfjorden. I Fabelfjord lever det mange slags skapninger. Deriblant den rare Fabelfisken, med en umettelig apetitt på eventyr og rampestreker...

Kortfilmen skal fungere som selskapets vignett og vil bli med når vi presenterer oss i inn- og utland . Vi retter en stor takk til dyktige Mads Ringdal som står for animasjon, og Andreas Wrangsbro fra The Rooms Studios som har laget lyddesign.

Vi takker også våre økonomiske støttespillere: Introfondet, Filmarc og Innovasjon Norge.

Endre Lund Eriksen har idè, manus og regi.

Vignett til ny NRK-serie

På oppdrag fra Globus Media har Fabelfjord laget vignetten til den nye serien om skijentene som starter på NRK første nyttårsdag.

I «Verdens beste skijenter»  har et kamerateam fulgt alle de 11 jentene på landslaget fra juni 2014 fram til nyåret 2015, da de får vite hvem som er tatt ut til Ski-VM i Falun. I serien får vi bli med dem på trening, på samlinger og i privatlivet med familie og venner. I første episode får vi bl.a. vite hva laget gjorde for å reise seg etter VM i Liberec i 2009, som ble en nedtur av de sjeldne. Etter mesterskapet tok de grep, og siden har de vært suverene.

Første episode vises torsdag 1. januar 2015 på NRK 1 kl. 21.05

Vi takker Globus Media så masse for oppdraget!

Fabelfjords team:
Idè og design: Endre Skandfer
Animasjon: Isak Gjertsen

 

Leter etter monsterstemmer i Tromsø

Fabelfjord er i produksjon av en animert kortfilm for barn, basert på det velkjente Dunderly-universet. Nå leter vi etter stemmene som kan fylle rollene til Bulder (gutt), Lex (gutt) og Modika (jente).

Torsdag 23. oktober mellom kl. 16 og 20 ønsker vi barn i alderen 6 til 12 år hjertelig velkommen til audition. Filmen har få replikker, så barnas jobb blir å formidle monstrenes lyder og følelser

For de barna som til slutt besetter rollene vil det bli innspilling i studio i desember, med noen justeringer på vårparten.

Manus er skrevet av Endre Lund Eriksen
Regi er ved: Endre Skandfer.

Vi håper at mange tar turen innom på torsdag.

Adressen vår er: Søndre Tollbodgate 17, 2 etg
Bygget ligger helt nede ved kaia, nedenfor Polarmuseet og Skandsen.

 

 

Har du noen spørsmål kan du gjerne ta kontakt med:
Merete Korsberg Dalsbø
Produsent, 90234724
merete@fabelfjord.no

Ny Dunderly-bok

Vi gleder oss over at våre kompanjonger har sendt en ny Dunderly-roman i trykken. Fabelfjord har produsert en liten teaser for boka som lanseres senere denne måneden (oktober 2014). Bli nærmere kjent med boken "Raggmonsteret". Under får du høre forfatter Endre Lund Eriksens introduksjon til boken - bildelagt med Endre Skandfers stemningsfulle illustrasjoner.

Foto: Arthur Arnesen
Klipp: Thea Matland, Fabelfjord
Boka utgis av Gan Aschehoug


"Det er sensommer i Dunderly. Modika og Bulder og de andre monstrene fryder seg med bading, klatring i trær og endeløse ekspedisjoner i skogen. Sent en kveld, mens Buster leser spøkelseshistorier, ringer det i bjella og alle gjemmer seg, slik at de kan få heisen opp. Men når heisen kommer, er den helt tom.
På kvelden går Modika, Bulder og Lex ut for å tisse, og Lex synes han hører noe luske i buskene. Det gjør egentlig Modika også, men for ikke å skremme Lex, sier hun ingenting.
Morgenen etter våkner monstrene opp til et sjokk: Lex er borte!
Slik åpner den andre romanen i Dunderly-universet. Bli med på en ny og forrykende spennende historie om monstrene. Denne gang står mye på spill, og mange settes på prøve …"