I byen Tromsø, på nesten 70 grader nord, ved skipsverftet helt på kanten til Tromsøysundet, ligger animasjon-og utviklingsselskapet Fabelfjord. Omslynget av energien fra det mystiske nordlyset om vinteren, og den spetakulære midnattsola om sommeren, skaper vi inspirerende og engasjerende historier for barn og de som er unge til sinns.

Med tre nordlendinger i førersetet ligger det nordnorske lynnet og den noe særegne humoren godt forankret i det vi gjør. 
 

I Fabelfjord driver: 

photo-2.JPG

MERETE KORSBERG
Daglig leder/ produsent

Merete har jobbet med dokumentarfilm i Australia, og med produksjon av barne-tv i Singapore. I Norge har hun lang fartstid innen mediebransjen, og jobbet sist som salgs- og markedsansvarlig for Lofoten kulturhus. 

Endre-Skandfer.jpg

ENDRE SKANDFER
Kreativ leder

Endre har mer enn ti års bakgrunn fra animasjons-bransjen. Han har regissert flere kortfilmer og en rekke reklamefilmer, oppdragsfilmer og musikkvideoer, i tillegg til TV-serien "Kutoppen". Han har tidligere jobbet for de største animasjonsselskapene i Norge som Qvisten Animation, Filmkameratene, Storm Studios og Mikrofilm. 

Endres hjemmeside
Wikipedia om Skandfer

lunderisken.jpeg

ENDRE LUND ERIKSEN
Utviklingsprodusent

Endre er en prisbelønt og anerkjent barnebokforfatter. Han har også skrevet manus til spillefilmene "Pitbullterje" og "Svein og rotta og UFO-mysteriet". Eriksen er initiativtaker og leder for barnefilmfestivalen Verdens Beste - Tromsø Barnefilmfestival.

Endres hjemmeside
Wikipedia om Eriksen