I tillegg til egne produksjoner tilbyr vi i Fabelfjord vår ekspertise til andre. For å nå ut med et budskap, enten det retter seg mot et stort kommersielt publikum eller en mindre gruppe fagfolk, handler det om riktig formidling. Vår styrke er den gode historien. 

VI TILBYR 

OPPDRAGSFILM

Alt fra informasjonsfilmer, til reklamefilmer, animerte vignetter og plotbaserte eller historiedrevne kortfilmer. Vi kan utvikle prosjekter fra idè til ferdig film, men også levere animerte sekvenser eller animerte sekvenser i kombinasjon med live action.

MANUS- OG KONSEPTUTVIKLING

Har du en uforløst idé eller et konsept som trenger drahjelp, da bidrar vi gjerne med vår sammensatte kompetanse. Vi kan styrke deler av prosessen, eller produsere og levere ferdige manus og konsepter med visuell utforming.

 

KONSULENTTJENESTER

Vår spisskompetanse ligger i preproduksjonsfasen. Vi mener at et sterkt fundament sikrer et bedre sluttprodukt. Vår kompetanse er innen:  Dramaturgi, manusutvikling, tekstlig- og visuell karakter – og universutvikling, art direction og regi.

På forspørsel kan vi også tilby forelesninger/ workshops.  

BOKPRODUKSJON

Forfatter Endre Lund Eriksen og illustratør Endre Skandfer har samarbeidet på flere utgivelser, og vil sammen kunne ta prosjekter fra idé til ferdig bok. De kan også levere tjenester hver for seg.

                              

 

VÅRE KUNDER OG SAMARBEIDSPARTNERE

nst_logo_N_500.png