NORDLENDINGEN TAR AV 

I høst har vi produsert en film for Agenda Nord-Norge og Sparebanke Nord-Norge. Filmen tar, på humoristisk vis, for seg utfordringene som nordlendingen har hatt i alle år. 

- Ideen var å lage en liten film inspirert av den franske animasjonsserien «Det var en gang et menneske». Vi bruker musikken derfra og litt av den samme fortellermåte. Vi går i full fart gjennom 10.000 år av nordlendingens historie, fra istiden og fram til i dag, og litt framover i tid, forteller manusforfatter Endre Lund Eriksen til Nordlys.

Filmen ble lansert under Agenda Nord-Norges konferanse i Alta - og samtidig publisert i flere Nordnorske aviser. 
- Den hadde over 20.000 visninger på vår vimeoside i løpet av de første to døgnene etter at den ble sluppet. I tillegg kommer alle visningene på nettavisene. Det er helt klart den mest sette av alle våre oppdragsfilmer.